Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om ze op hun eigen merites te vergelijken en niet beïnvloed te worden door de pers. Dit is een test blog, die u wordt uitgenodigd om commentaar te leveren op, omdat we weten dat sommige mensen niet graag om dat te doen, maar we willen de lezer te laten weten het product en de testresultaten, evenals geef ze de kans om commentaar te leveren op het en ons helpen om beter te analyseren in de toekomst.

Vanmorgen, als ik klaar met mijn laatste blog post, had ik een telefoontje van verslaggever van een lokale krant, die zei dat hij had contact opgenomen met een Australische fabrikant van deurbellen, en vroeg of we commentaar zouden geven op de "verontruste deurbel". Het was een vrij lang persinterview, en omdat ik thuis was kon ik niet onmiddellijk reageren (maar zou doen na de testresultaten). Ik heb echter de verslaggever zijn e-mailadres gegeven zodat hij onze tests kan controleren.

We testen en evalueren ook deurbellen en andere consumentenproducten door het uitvoeren van onze eigen tests. We proberen zoveel mogelijk empirische gegevens te verzamelen. Als er aanwijzingen zijn dat een deurbel kan doen wat we beweren, rapporteren we het en zorgen we ervoor dat de resultaten worden gemeld. Het is niet nodig dat al onze deurbellen onze strenge tests doorstaan. We delen onze testresultaten graag met anderen indien nodig. Ik ben een zeer ervaren deurbel recensent en heb gewerkt met meer dan 30 fabrikanten en getest meer dan 80 merken. Al mijn beoordelingen zijn hier ook geplaatst. We kunnen gedetailleerde informatie over de deurbel en het is functies en prestaties en zijn ervan overtuigd dat ze het werk zullen doen, zoals we zeggen, "Als het klinkt als een bel, het is een bel." Als u er niet van overtuigd bent dat een deurbel een goede keuze is voor uw huis of dat het uw geld waard is, lees dan de andere recensies van andere mensen die al de deurbel hebben gekocht.

De beste deurbel voor een prijs is er een waar je weer van zult houden en liefhebben.

Om de laatste winnaar te vieren gaan we deurbellen uit Nederland te koop aanbieden. Dus als je er een betalen, koop er nu een. En voor onze eerste inzending, bieden we deze ongelooflijke deurbellen aan het publiek. Deze deurbellen zijn van de bekende Nederlandse fabrikant Groenehart West. Dit zijn de goedkoopste deurbellen die we ooit hebben gezien, van een grote fabrikant. Als u op zoek bent naar een nieuwe deurbel die aan uw behoeften voldoet, maar geen fortuin wilt uitgeven, is de Groenehart West Deurbel de perfecte oplossing. Deze deurbellen zijn de absoluut beste deurbellen die we hebben gezien voor een redelijke prijs. De Groenehart West Doorbells zijn er in verschillende stijlen, dus of je nu op zoek bent naar een eenvoudige zwarte deurbel, of een zeer flitsende neon groene deurbel, dit zijn degenen die je nodig hebt.

Te vaak denken mensen "als ik ga kopen een deurbel, ik ben gegarandeerd een kwaliteitsproduct". In feite, als u de productbeoordelingen van de bedrijven controleert die wij voor Laboratoria van De Deurbel beoordelen, geeft de overgrote meerderheid van reviewers een negatieve beoordeling.

Wanneer u deurbellen online te kopen, een groot deel van deze beoordelingen zijn geschreven door degenen die ervaring hebben gehad met het bedrijf. Dat is een recept voor slechte product reviews. Waarom is dat? Als je een deurbel koopt, koop je de merknaam. Maar dat is niet alles. U koopt ook het ontwerp. Een merknaam en een ontwerp zijn niet uitwisselbaar. En er is een reden waarom. Er zijn drie soorten design op de markt vandaag: Deurbellen, deurbelklokken en deurbelgeluiden. Deurbellen zijn ontworpen met een deurbel of een deurbel geluid. Deurbel Klokken, zoals de "T" knop op een elektrische klok, zijn ofwel een deurbel ring, een geluid of beide. En, net als in ons werk met deurbellen, kijken we naar het product door middel van een science-based lens.

We hebben onlangs een nieuw systeem geïntroduceerd dat dezelfde deurbellen gebruikt die we eerder gebruikten, maar nu de mogelijkheid heeft om de real-time datastroom van onze gebruikers te gebruiken om meer te weten te komen over de soorten deuren die worden gebruikt. Dit nieuwe systeem bevat ook een nieuwe gebruikersinterface, zodat u het systeem vanaf uw pc controleren (het staat nog niet in de software) en bekijkt uw eigen gegevens en inzichten vanuit uw thuisbeveiligingsnetwerk. Het is heel erg als een Google Maps-interface, alleen met meer informatie. We zijn erg blij om te zien hoe goed onze gebruikers hebben ons systeem tot nu toe gebruikt en zal het maken van een aankondiging met een update in eind januari 20

Hoe werkt DoorbellWest?

Onze systemen zijn gemaakt van dezelfde materialen die worden gebruikt voor al onze andere systemen: roestvrij staal, plastic en aluminium.