Ik wilde dit altijd al doen omdat ik geïrriteerd was dat mensen deze enorme deuren achter hun deuren zetten en ik wilde echt laten zien dat ze nog steeds kunnen werken! Ik deed al dit werk zelf zonder de hulp van iemand.

Ik heb al deze deurbellen gedaan als onderdeel van een project over de deurbellen in Amsterdam en Nederland, waar ik ook studeer. Dit bericht is voor iedereen die ook heeft willen hun eigen deurbellen te bouwen, maar die niet klaar is om te beginnen vanaf nul. Ik wil graag een aantal tips en technieken die ik gebruikt om mijn eigen deurbellen te bouwen, die bespaart u geld en tijd te delen. Mijn deurbellen zijn allemaal volledig functioneel. Hier zijn de materialen die worden gebruikt bij de bouw ervan. 1. Hout - Ik gebruikte dennen voor het hout dat ik gebruikte omdat het de goedkoopste, en het heeft de beste graan. Het heeft ook de hardste schors, waardoor ze de meest stevige deurbellen. 2. Glas - Als je gaat om een deurbel te bouwen, zorg ervoor dat de juiste soort glas te kopen, en niet goedkoop glas.

In 2010 werd ik geïnterviewd door de NOS en de Volkskrant over een nieuw project genaamd A Doorbell dat een platform zou zijn voor het bouwen van open source, open hardware en mobiele apparaten. Het idee was om mensen te helpen het internet te gebruiken om met elkaar te communiceren. Ik wil het concept graag uitbreiden naar het deurbelproject, dat nu A Doorbell for Linux (Dalfl) gaat heten.

Het Dalfl-project is ontstaan uit een behoefte aan een deurbel, een interface voor het deurbelbedrijf om met de buitenwereld te communiceren, inclusief de beveiligings- en domoticasystemen, en is een dienst die de eigenaar in staat stelt het alarm te bedienen. Dalfl kan worden gebruikt om een aantal dingen te bedienen, waaronder het alarm, een bewegingssensor en andere apparaten die in een huis of appartement zijn geïnstalleerd. Er is een breed scala aan use cases in Dalfl, van een eenvoudige service voor een klein bedrijf tot een beveiligingsalarm dat u overal plaatsen.

Mijn doel

Mijn passie is om te laten zien hoe een goed in elkaar gezet en eenvoudig te installeren deurbel een grote impact kan hebben op het dagelijks leven van mensen. In deze blog heb ik een kleine lijst samengesteld van deurbellen te koop. Het doel is om potentiële kopers de beste waarde in een deurbel te laten zien en om informatie over de producten te verstrekken. Laat het me weten als je vragen hebt of vind geen onjuistheid of onjuiste informatie in deze lijst. Ik zal blijven updaten dit als meer deurbellen komen naar de markt.

1. Pincha – $12

Je hebt waarschijnlijk een paar Pinchas in de buurt. De eerste die jullie vast allemaal weten, die van je grootouders. Deze is geweldig. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk door een Nederlands bedrijf, het ziet er geweldig uit, klinkt geweldig en is van zeer goede kwaliteit. Ik heb er al een tijdje een en ik kan dit zeggen. Het zal jaren duren. Ik ben niet zeker over de Amerikaanse versie.